HJEM

JERNBANER
Sporvogne & Busser
Tog i remisen
Gæstebilleder
Udenlandske tog
Lokschuppen
Tog i Tyskland
74 | 81 | 87
EMD/GM Maskiner
Rayton's US Trains

DSB CLASSIC
DanLink
Driftsmateriel
Jernbanemuseet
GM Togmaskiner
Lyntog Litra MA
S-tog & Bybane
Jernbanefærger
Stationer

EN SLAGS NYHEDER
2021 | 2020 | 2019
2018 | 2017 | 2016 |
2015 | 2014 | 2013 |
• Arkiv: 1990-2012
• Arkiv:
1900-1989

BIBLIOTEK
Havet og Omegn
Interview & artikler
Runabåden "Snarken"
COP15 & the Movies"
refleksivledelse.dk
biografmuseet.dk
in70mm.com
youtube.com
 

Extracts and longer parts of hauerslev.com may only be reprinted with the written permission from the editor.
Copyright © 1800 - 2070. All rights reserved.
 

Mission Impossible 4
Hauerslev.com's Filmanmeldelser

Tilbage til forsiden
Skrevet: Maria HauerslevDato: 20.05.2012
Udlånt af Paramount Pictures
Mission: Impossible – Ghost Protocol

Da IMF beskyldes for at have bombet Kreml, indfører USA’s præsident ”Ghost Protocol” og kapper alle bånd til agent Ethan Hunt og resten af IMF-organisationen. Uden ressourcer eller backup må Ethan egenhændigt prøve at rense organisationens navn og forhindre et nyt angreb. For at sætte tingene yderligere på spidsen tvinges Ethan til at samarbejde om opgaven med en gruppe andre tidligere IMF-agenter, hvis personlige motiver han ikke kender. Tom Cruise er tilbage i hovedrollen som Ethan Hunt, og han spiller sammen med en opsætning af internationale anerkendte skuespillere, blandt andre Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Josh Holloway, Anil Kapoor og Léa Seydoux.

Blu-ray disk

Filmen er i 1080p HD med engelsk 7.1 Dolby TrueHD, tysk 7.1 Dolby True HD, japansk Dolby Digital 5.1 lydspor for synshæmmede og undertekster på engelsk, tysk, dansk, svensk, norsk, finsk og japansk. Ekstra materiale er: ”Mission Accepted”, umulige missioner, slettede scener med valgfrit kommentarspor med instruktør Brad Bird

DVD disk

Forbedret til 16:9 tv-format med engelsk 5.1 Dolby Digital, tysk 5.1 Dolby Digital, japansk 5.1 Dolby Digital lydspor for synshæmmede og undertekster på engelsk, tysk, dansk, svensk, norsk, finsk og japansk.
 
Læs mere her:

Hauerslev.com's Filmanmeldelser


Mission Impossible 1-3

Internet link:

Mission Impossible

Mission Impossible TV serie

Lalo Schifrin 

Selvironisk. Anderledes. Nyt, men klassisk.

 

Udlånt af Paramount Pictures

Selvironisk. Anderledes. Nyt, men klassisk. Det er fedt at se Tom Cruise i rollen, som Ethan Hunt på endnu en halsbrækkende mission. Men det kan næsten også blive for meget og alligevel ikke. Man sidder og føler at man har set det hele (ikke én, men tre gange) før samtidig med at der nu bliver ført mere humor ind i historien.
 

 
Udlånt af Paramount Pictures

Men! Min oplevelse af filmen var ikke dårlig, da jeg fangede mig selv flere gange i at mit hjerte hamrede så jeg glemte at trække vejret. Bl.a. nogle af de første scener og man tror det hele går som hånd i handske indtil IMF præsenteres atter engang. Allerede her har man haft fornemmelsen af at alting alligevel ikke passer, som hånd i handske, da der i stedet er små genkendelige objekter, der bliver lavet en lille smule om, men giver en et godt grin.

”Blue is glue –”, ”What is red?”, ”-dead.”

Fantastisk sagt før man ser Tom Cruise kaste sig ud i en kilometers højde fra hotellet. Og ligesom andre film, bør historien have et lille Gøg & Gokke-koncept, som Dunn (…..) og Brandt (Jeremy Renner) klare meget fint sammen

Hvis man har set og elsker de 3 første Mission Impossible-film, er det her også en film der er værd at se!
 
 

MI:4 Cast/Credit

 
Paramount Pictures og Skydance Productions præsenterer en produktion af Tom Cruise/Bad Robot: Mission: Impossible - Ghost Protocol. Filmen er instrueret af Brad Bird, og de ansvarshavende producenter er Jeffrey Chernov, David Ellison, Paul Schwake og Dana Goldberg. Tom Cruise, J.J. Abrams og Bryan Burk er producenterne bag filmen, der er baseret på tv-serien skabt af Bruce Geller. For filmmanuskriptet står Josh Appelbaum og André Nemec.

Jeremy Renner (The Hurt Locker), Simon Pegg (Star Trek), Paula Patton (Precious) og Michael Nyqvist (Pigen der legede med ilden).

"Mission: Impossible - Ghost Protocol" udkommer den 22. maj 2012 fra Paramount Home Media Distribution.
 
 


4 DP70 maskiner ud af 6.
 
 
  
Gå: tilbage - op
Opdateret søndag, 03 januar 2021 08:47:37