HJEM
DSB Gods' DanLink
Filmanmeldelser
Havet og Omegn
Interview & artikler
Runabåden "Snarken"
COP15 & the Movies"

JERNBANER
EMD/GM Maskiner
Sporvogne & Busser
Tog i remisen
Gæstebilleder
Lokschuppen
Rayton's Trains
Udenlandske tog
74 | 80 | 81 | 87

DSB CLASSIC
DSB Gods' DanLink
GM Togmaskiner
Lyntog Litra MA
DSB Driftsmateriel
S-tog & Bybane
Jernbanefærger

EN SLAGS NYHEDER
• 2020 | 2019 | 2018
2017 | 2016 | 2015
2014 | 2013 |
• Arkiv: 1990-2012
• Arkiv:
1900-1989

BIBLIOTEK
refleksivledelse.dk
biografmuseet.dk
in70mm.com
youtube.com
 
 
 

Extracts and longer parts of hauerslev.com may only be reprinted with the written permission from the editor.
Copyright © 1800 - 2070. All rights reserved.
 



• Gå til
Filmspolen - Forførende og hotte Nyheder fra filmfronten til hjemmebiografen

KOMMER SNART
-

LIGE ANMELDT

• Gå til
Western Stars

• Gå til
Le Mans '66

• Gå til
Roma

• Gå til Doctor Sleep

• Gå til The Shining

• Gå til
Joker

• Gå til
IT 2-film collection

• Gå til
Tolkien

2019

• Gå til
Annabelle Comes Home

• Gå til
They Shall Not Grow Old

• Gå til
Chernobyl

• Gå til
Rocketman

• Gå til
The Favourite
 
 

• Gå til
Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser

• Gå til
A Star is Born

• Gå til
Bohemian Rhapsody

2018

• Gå til
Mission: Impossible – Fallout

Gå til Ocean’s 8

• Gå til
Isle of Dogs

Gå til Ready Player One
Grease 40th Anniversary Edition
19.07.2018
Den klassiske fortælling om den artige pige Sandy (Olivia Newton-John) og den slemme dreng Danny (John Travolta) peppes op med nye særlige ingredienser i denne Grease: Exclusive 40th Anniversary Edition. Din yndlingsfilmmusical bliver bare bedre med tiden!

Gå til Red Sparrow
The Disaster Artist
21.06.2018
The Disaster Artist handler om tilblivelsen af den kultagtige klassiker The Room (omtalt som den største af alle dårlige film gennem tiden). Instruktøren og skuespilleren James Franco fortæller den autentiske historie om den ambitiøse og berygtede Hollywood-filmskaber og outsider, Tommy Wiseau – i en hyldest til venskab, kreativitet og drømme, der forfølges mod alle umulige odds.
Maze Runner: The Death Cure
14.06.2018
I den episke sidste film i Maze Runner-trilogien fører Thomas
sine Gladers ud på deres endelige mission – at bryde ind i den
legendariske Last City, der kunne betyde enden for dem alle!
The Greatest Showman
12.05.2018
The Greatest Showman er den sande og fascinerende fortælling om P.T. Barnum, en af historiens mest legendariske entertainere. Han var en visionær mand, som ud af ingenting lykkedes med at skabe et spektakulært cirkus, der fængslede og inspirerede millioner af mennesker verden over.
Twin Peaks - A Limited Event Series
12.04.2018
Twin Peaks er tilbage – 25 år efter at have revolutioneret tvverdenen. Den nye miniserie bygger videre på den verden, du troede du kendte, og fører dig vidt omkring til forunderlige og mærkelige steder. Denne Blu-ray kollektion indeholder alle 18 episoder plus en masse eksklusive bag-kameraet-specialfeatures, der vil vise dig, hvad der gemmer sig bag ”det røde tæppe”, og hvordan denne ekstraordinære tv-serie blev til.
Mordet i Orientexpressen
12.04.2018
Oscar-nominerede Kenneth Branagh instruerer "Mordet i Orientekspressen", og han står samtidig i spidsen for det stjernespækkede cast i rollen som mesterdetektiven Hercule Poirot. I de øvrige roller møder man Johnny Depp som den mystiske forretningsmand Mr. Samuel Ratchett, Daisy Ridley som Mary Debenham, Michelle Pfeiffer som Mrs. Hubbard, Judi Dench som Princess Dragomiroff og Penélope Cruz som Pilar Estravados.

2017
Dunkirk
15.12.2017
Historien udfolder sig til lands, til vands og i luften. RAF Spitfire jagerfly angriber utrætteligt de fjendtlige jagere, i et desperat forsøg på at beskytte de hundredtusindvis af forsvarsløse soldater på stranden. Samtidig påbegynder hundredvis af småbåde, bemandet af både soldater og civile, en desperat redningsaktion for at redde så mange som muligt af deres soldater. Det bliver en desperat kamp mod tiden, der på alle måder er ved at rinde ud...
 
The Godfather Trilogy: Omertà Edition
25.09.2017
The Godfather historien er facinerende, og grundlæggende tre gode film, der kan ses igen og igen. Der er ikke mange film, der er 45 år gamle, der kan ses flere gange, og stadig være gode nok til et gensyn eller flere. Når moderne film i biografen og på TV bliver for tynde, eller ligner tomme kalorier, så er The Godfather den rette film at se. Det er glædeligt at disse film - de originale biografversioner, med farver og lyd, der står klokkeklart - genudgives på Bluray. 9 timer og 8 minutter er den samlede spilletid på Coppolas tre film, og ikke et minut føles som spildt.
Hidden Figures
26.06.2017
Hidden Figures kaster lys over den utrolige, ufortalte og sande historie om en gruppe højtbegavede kvinder, som ændrede USA's historie ved i bogstaveligste forstand at række ud efter stjernerne. Filmen fortæller den vigtige historie om et elite-team af sorte kvindelige matematikere ved NASA, som var med til at vinde rumkapløbet mod Sovjet og på afgørende vis skubbe kampen for lige rettigheder og muligheder fremad.
Miraklet på Hudsonfloden
09.02.2017
Den 15. januar 2009 var verden vidne til en af de mest bemærkelsesværdige nødlandinger i luftfartens historie, ”Miraklet på Hudson River”; da piloten Chesley ’Sully’ Sullenberger nødlandende US Airways Flight 1549 på overfladen af Hudson River i New York og reddede livet på alle 155 passager ombord. Hans resolutte handlinger afværgede ikke kun en kæmpe tragedie, men gjorde ham også til en helt og inspiration for hele verden; men alligevel truede den efterfølgende undersøgelse både hans personlige omdømme og karriere…

HIGHLIGHTS
Bridge of Spies / Spionernes Bro
07.04.2016
I de tidlige stadier af den kolde krig, hvor spændingerne mellem USA og Sovjetunionen tager til, arresterer FBI Rudolf Abel (Mark Rylance), en sovjetisk agent, der bor i New York. Abel er anklaget for at have sendt kodede beskeder tilbage til Sovjetunionen, men nægter under forhørene at samarbejde med FBI. Den amerikanske regering er forpligtet til at sørge for, at Abel har en advokat.
Far from the Madding Crowd
03.09.2015
Thomas Vinterbergs drama Far from the Madding Crowd er baseret på britiske Thomas Hardys litterære klassiker fra 1874 af samme navn og handler om Bathsheba Everdene, en ekstremt uafhængig og åndfuld ung kvinde, der arver sin onkels gods. Bathsheba er økonomisk uafhængig (en sjældenhed i Victoria-tiden), smuk og viljestærk og tiltrækker tre meget forskellige, men utrættelige bejlere: Gabriel Oak, en fåreavler, som er bjergtaget af hendes viljestyrke; Frank Troy, en flot og skruppelløs sergent; og William Boldwood, en velstående og moden ungkarl.
Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)
04.06.2015
I håbet om at puste nyt liv i sin skrantende karriere sætter Riggan et ambitiøst nyt Broadway-skuespil op baseret på Raymond Carvers Hvad vi taler om, når vi taler om kærlighed. På mange måder et virkelig dumdristigt træk, men Riggan håber inderligt, at hans kreative offensiv vil legitimere ham som kunstner og bevise over for alle – og for ham selv – at han er mere end en Hollywood-has-been.
Cosmos: A Space Time Odyssey
14.10.2014
"Cosmos: A Spacetime Odyssey" er en videnskabelig dokumentarfilm i 13 afsnit, der forklarer hvordan mennesket har opdaget naturlovene og fundet vores plads i universet. Astrofysiker Neil deGrasse Tyson viser os rundt i tid og rum og fortæller om de største videnskabelige opdagelser i menneskets historie. Med de bedste special-effects fra Hollywood rejser vi med rumskibet "Ship of Imagination" rundt i Solsystemet og Mælkevejen. Helt ud i universet's fjerneste afkroge for at opdage og studere kosmos' ukendte verden. I den anden retning rejser vi ned i oceanerne, og helt ind i et almindeligt blad på et træ for at studere fotosyntesen og de enkelte klorofylkorn. "Cosmos: A Spacetime Odyssey" er videnskabelig historiefortælling på en ny og inspirerende måde så selv meget komplicerede videskabelig begreber bliver præsenteret på en let forståelig facon.
The Grand Budapest Hotel
12.08.2014
The Grand Budapest Hotel fortæller den fantastiske historie om Gustave H., en legendarisk concierge på et berømt europæisk hotel i mellemkrigstiden og piccoloen Zero Mustafa, der bliver hans nærmeste ven og fortrolige. Historien involverer tyveriet og genvindingen af et uvurderligt stykke renæssancekunst og kampen om en enorm familieformue - det hele sat på baggrunden af et kontinent der er i pludselig stor dramatisk forandring.
Twin Peaks. The Entire Mystery
05.08.2014
Det er hele 25 år siden, det chokerende mord på Laura Palmer fandt sted og den legendariske serie fra David Lynch og manuskriptforfatteren / pr oducenten Mark Frost satte sit aftryk på tv-serieverden for altid. Nu udgiver CBS Home Entertainment og Paramount Home Media Distribution hele mysteriet i samlingsposten Twin Peaks – The Entire Mystery.
The Good Wife, Season 4
28.07.2014
Alicia Florrick er tilbage, skarp som altid både i og uden for retssalen. I denne fjerde sæson møder hun nye udfordringer privat og på jobbet og er igen .... Den gode hustru og en stærk leder!
Sex på Scenen
30.05.2014
"Sex på Scenen" er en fornøjelse at se, og man glædes over, at det med Bluray teknologi, er muligt at genopleve de gamle film i så flot lyd - og billedkvalitet. "Sex på Scenen" er fotograferet af Leon Shamroy, der fylder lærredet godt ud i CinemaScope formatet. Det nye filmformat er som skabt til musicals med brede scenerier af dansene skuespillere og flot scenedekoration. Blurayen har fine farver fra DeLuxe i denne udgave af filmen.
E.T. The Extra-Terrestrial
30.10.2012
E.T. The Extra-Terrestrial,  Steven Spielbergs magiske eventyr, kan fejre 30-års jubilæum og udkommer til oktober på Blu-ray™. E.T. Anniversary Edition som Blu-ray Combo Pack indeholder en helt ny, restaureret udgave af filmen i en opløsning, der er seks gange højere end på dvd, samt splinterny 7.1 surround sound.
Indiana Jones. The Complete Adventures
15.10.2012
Indiana Jones The Complete Adventures udkommer i helt nye og stærkt forbedrede udgaver. Raiders of the Lost Ark, Indiana Jones and the Temple of Doom, Indiana Jones and the Last Crusade og Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Alle fire eventyr er i fantastisk HD kvalitet og 5.1 lyd.
The Dictator
30.09.2012
Det er en meget morsom film, med masser af politisk satire, og hvor Cohen får spiddet Mellemøstlige diktatores livstil og moral - eller mangel på samme.

DIVERSE
• Gå til Hauerslev's Filmanmeldelser Arkiv
• Gå til Filmspolen - Forførende og hotte Nyheder fra filmfronten til hjemmebiografen
 

Sidste opdatering: 24-maj-2020 17:14:10 | Redigeret af Thomas Hauerslev