HJEM
DSB Gods' DanLink
Filmanmeldelser
Havet og Omegn
Interview & artikler
Runabåden "Snarken"
COP15 & the Movies"

JERNBANER
EMD/GM Maskiner
Sporvogne & Busser
Tog i remisen
Gæstebilleder
Lokschuppen
Rayton's Trains
Udenlandske tog
74 | 80 | 81 | 87

DSB CLASSIC
DSB Gods' DanLink
GM Togmaskiner
Lyntog Litra MA
DSB Driftsmateriel
S-tog & Bybane
Jernbanefærger

EN SLAGS NYHEDER
• 2020 | 2019 | 2018
2017 | 2016 | 2015
2014 | 2013 |
• Arkiv: 1990-2012
• Arkiv:
1900-1989

BIBLIOTEK
refleksivledelse.dk
biografmuseet.dk
in70mm.com
youtube.com
 
 
 

Extracts and longer parts of hauerslev.com may only be reprinted with the written permission from the editor.
Copyright © 1800 - 2070. All rights reserved.
 

Wonder Woman
Hauerslev.com's Filmanmeldelser

Tilbage til forsiden
Skrevet: Maria Hauerslev Dato: 27.10.2017
Udlånt af Warner Brothers

Før hun var Wonder Woman, var hun Diana, Prinsesse af Amazonerne, opvokset i et isoleret ø-paradis og trænet til at være en uovervindelig kriger. Da en amerikansk pilot styrter ned på deres strand og fortæller om en massiv konflikt som raser i omverden, forlader Diana sit hjem, overbevist om at hun kan stoppe truslen. Mens hun kæmper side om side med mennesket, for at slutte krigen over alle krige, opdager hun hendes fulde kræfter... og hendes sande skæbne.

DC Comics’ Wonder Woman debuterede som karakter i tegneseriehæftet All Star Comics i 1941. Hun er skabt af William Moulton Marston og tegneren Harry G. Peter som en feministisk del af superheltegruppen, Justice League, der også tæller bl.a. Superman, Batman og Aquaman. Hun har superkræfter og kan flyve, og hendes civile alias er Diana Prince. Filmen er instrueret af Patty Jenkins (Monster, The Killing) efter historie og manuskript af Allan Heinberg (The Catch, Greys hvide verden) og historie af Zack Snyder (Justice League, 300) og Jason Fuchs (Pan, Ice Age 4: På gyngende grund) baseret på karakteren skabt af Willian Mounton Marston (Justice League).

I hovedrollerne ses Gal Gadot (Justice League, Batman vs. Superman: Dawn of Justice, Fast & Furious filmene), Chris Pine (Star Trek, Hell or High Water), Robin Wright (Blade Runner 2049, The Girl with the Dragon Tattoo) og Connie Nielsen (Justice League, Gladiator).

Oplev den mest roste og mest indbringende superhelte film af 2017. Instrueret af Patty Jenkins og med Gal Gadot samt Chris Pine i hovedrollerne. Danske Connie Nielsen er også at finde på rollelisten. Wonder Woman er baseret på DC Comics tegneserie af samme navn. Filmen viste sig at være en fuldtræffer og en to’er er allerede planlagt til 2019.
 
Læs mere her:

Hauerslev.com's Filmanmeldelser

Internet link:


 

Min Vurdering

 


6 DP70 maskiner ud af 6.

 
 
Udlånt af Warner Brothers

"Wonder Woman" instrueret af Patty Jenkins med Gal Gadot i den dominerende hovedrolle udgives på Bluray den 12. oktober 2017.

Diana (Gal Gadot), en amazone der lever på øen Themyschira, springer ud i et eventyr da en pilot (Chris Pines) styrter ned i nærheden af hendes hjem. Efter have levet i fred og fordragelighed, på øen der er gemt væk fra mennesker, går hun i krig sammen med den nedstyrtet pilot, Steve, hvor hun er overbevist om at krigsguden Ares har en finger med i spillet og hun må derfor stoppe krigsguden så første verdenskrig kan få en ende.

Gal Gadot er den helt perfekte Wonder Woman. Hun medbringer ynde til hendes optræden og en naivhed der kommer dybt indefra hendes karakter som Diana, der har levet med fred og uden krig i mange, mange år. Derudover bringer hun også en vild råstyrke der fremtræder tydeligt i hendes optræden, i mine tanker er der blandt andet scenen hvor hun går igennem ingenmandsland og afviger alle pistolskud og bomber der bliver smidt efter hende.
Men hun er ikke kun et kønt ansigt, jo det er hun også, men filmens ungmø i nød er denne gang Chris Pine. Det er forfriskende at det ikke kun er kvinder der skal reddes fra den visse død, men også mænd, og det bliver gjort så simpelt, at Hollywood’s stereotyper sagtens kan nedbrydes hvis det bliver gjort på den rigtige måde.
 
 
Udlånt af Warner Brothers

Det er Michael Giacchino der har skrevet musikken til Wonder Woman og han kommer godt ud i flere genre af musik igennem de 140 minutter som filmen varer. Der er både de blide toner der understøtter det kærlige og det naive, samt den rå energi man bliver fyldt med når der blandes rock ind i historien og gør filmen endnu federe.

BluRay leveres med 1 disk, der er ikke noget papirindlæg. Der er følgende bonusmateriale:

• Epilogue: Etta’s Mission
• Explore the filmmaking journey to create an adventure worthy of DC’s greatest warrior
• Join director Patty Jenkins as she takes you through Wonder Woman’s most pivotal and exciting moments
• Extended scenes
• Blooper reel
• And more...
 
Bonus materialet er fyldt med masser af positivt energi, hvordan de forskellige scener, som blandt andet kampen på stranden, er blevet filmet og sat sammen, hvordan kvinderne har kæmpet for at komme helt ind i deres karakterer som amazonkrigerne i starten af filmen.
Som kvinde bliver man helt hjertevarm over at settet bag Wonder Woman har været så feministisk og kvinder har haft så stor en indflydelse på denne film.

Konklusion
6 ud af 6

Wonder Woman overgår med lethed både Batman og Superman's lange række af film. Endelig blev der lavet en film der viser at kvinder også kan være superhelte og det ikke kun er mænd der kan være super. Wonder Woman bliver vist som en stærk feminist der tror på det gode i alle mennesker. Man behøver ikke være pumpet med muskler eller have masser af millioner for at kunne hjælpe, men et rent hjerte der er villig til at give en hånd, og så stadig kan sparke røv selvom man er kvinde og det har instruktøren Patty Jenkins fanget meget flot.
 
 
   
Gå: tilbage - op
Opdateret søndag, 21 juli 2019 13:58:09