HJEM
DSB Gods' DanLink
Filmanmeldelser
Havet og Omegn
Interview & artikler
Runabåden "Snarken"
COP15 & the Movies"

JERNBANER
EMD/GM Maskiner
Sporvogne & Busser
Tog i remisen
Gæstebilleder
Lokschuppen
Rayton's Trains
Udenlandske tog
74 | 80 | 81 | 87

DSB CLASSIC
DSB Gods' DanLink
GM Togmaskiner
Lyntog Litra MA
DSB Driftsmateriel
S-tog & Bybane
Jernbanefærger

EN SLAGS NYHEDER
• 2020 | 2019 | 2018
2017 | 2016 | 2015
2014 | 2013 |
• Arkiv: 1990-2012
• Arkiv:
1900-1989

BIBLIOTEK
refleksivledelse.dk
biografmuseet.dk
in70mm.com
youtube.com
 
 
 

Extracts and longer parts of hauerslev.com may only be reprinted with the written permission from the editor.
Copyright © 1800 - 2070. All rights reserved.
 

Spioner på missioner
Hauerslev.com's Filmanmeldelser

Tilbage til forsiden
Skrevet: Maria HauerslevDato: 07.07.2020
Spioner på missioner Udgives digitalt 8/6, samt VOD, DVD & Blu-ray 22/6. Superspionen Lance Sterling og videnskabsmanden Walter Beckett er hinandens modsætninger. Lance er charmerende og glat. Walter er ... ikke de ting. Men hvad Walter mangler i sociale færdigheder opvejer han med smarte opfindelser, som Lance bruger under sine episke missioner. En uventet drejning får imidlertid Walter og Lance til at stole på hinanden på en helt ny måde. Hvis det umage par ikke kan lære at samarbejde, er hele verden i fare. Udlånt af 20th Century Fox

Spioner på Missioner instrueret af Nick Bruno og Troy Quane med Tom Holland og Will Smith i de dominerende hovedroller udgives på Bluray den 22. juni 2020.

Den unge videnskabsmand Walter Beckett (Tom Holland) har siden barndommen forsøgt at lave gadgets der i aktion ville være absolute harmløse og undgå enhver form for skade. Som voksen er han blevet ansat i et tilsvarende MI6 agent bureau, hvor stjerneagenten Lance Sterling (Will Smith) også er tilknyttet. De to personers veje krydses da Lance har fået en af Walters glitter eksplosioner med i tasken i stedet for en granat. Walter lover ham dog, at han er i gang med et projekt der ville kunne gøre enhver agent uspottelig, en evne Lance senere vil få brug for da han får bureauet på nakken. De to må nu arbejde sammen for at rense Lances navn, hvilket bringer vores to helte ud i et besynderligt eventyr. Pga en af Walters gadgets bliver Lance transformeret om til en helt almindelig … by due.

Der er mange karakterer i Spioner på Missioner, og derfor er der mange ansigter og navne man skal huske og holde i tankerne igennem filmens fremgang. En af de karakterer er filmens skurk Killian. En gammel fjende af Lance dukker op for at tage hævn, selvom Lance faktisk ikke husker Killian ved første øjekast, men først ved Killians skurkemonolog. Han er det der er tilbage fra Lance og hans sidste møde. En mekanisk klo i stedet for en hånd og robot øje, og metalplader i ansigtet der kan tage form efter hans eget ønske. Frem til skurkemonologen er man nysgerrig på hvem er denne mand? Men der er intet der peger i nogen retning af forståelse af hvem Killian er før vi har 30 minutter tilbage af filmen. I stedet er tiden gået med at lede efter Killian, at transformere Lance tilbage til et menneske, og også lige undgå bureauet der efterlyse både Walter og Lance.

Spioner på Missioner fortæller en underholdende historie om to modsætninger der skal arbejde sammen. Lance bruger eksplosioner og farlige gadgets hvor Walter prøver at lede Lance over i en mere pacifistisk tilgangsmetode. Lance er nemlig den raffineret agent som elsker at have det lækreste udstyr og mest episke missioner og får tydeligt overgået vores elskede James Bond, for Lance er charmerende og skarp i replikken. Han har en tydelig forestilling om hvordan man er den bedste spion, men som due er det svært at få skurke til at gå i gulvet med et karatehug når ens arme og hænder er blevet forvandlet til vinger. Han har derfor behov for Walter der har taget sit mobile laboratorie med sig så han kan transformere Lance tilbage til menneske igen. Der er god ping pong mellem de to vidt forskellige personer, hvilket er med til gør dem til en unik duo.

Renhedsmæssigt er filmens flow og bevægelser meget glatte og behagelige at se på, der er dog tidspunkter hvor at kvaliteten af filmen bliver lidt grynet, hvilket på den downloadede udgave er meget renere og glattere at se på. Det er ærgerligt at Blu-ray disken ser så uren ud i forhold til en fil købt fra iTunes ser 10 gange bedre ud.

Til Spioner på Missioner er der skrevet et lækkert soundtrack der bare lyder som et vaskeægte spionsoundtrack. Musikken er skrevet af Theodore Shapiro (The Secret Life of Walter Mitty) og han har sammen med Mark Ronson skabt en række sange med flere kunstnere der giver filmen en sej personlighed.

Bonus materiale
• Infiltrating Blue Sky Studios
• The Top-Secret Guide to Gadgets
• “Then There Were Two” Music Video
• “Freak of Nature” Music Video
• Making the Soundtrack “Then There Were Two”
• Making the Soundtrack “Freak of Nature”
• Audi Presents: Lunch Break
• Gallery
• Theatrical Trailer

Der er en fin blanding af bonus materiale. Her iblandt bag scenerne, hvordan er musikken lavet, men også hvordan skaber man en film som Spioner på Missioner i Infiltrating Blue Sky Studios, som meget tydeligt er skabt til den yngre seer. Derudover er der en underholdende Audi reklame, Lunch Break, som fungerer som en fin teaser til Spioner på Missioner, uden at være en del af filmens egentlige plot.
 
Læs mere her:Hauerslev.com's Filmanmeldelser

Internet link:


 

Konklusion

 


3 DP70 maskiner ud af 6.


Spioner på Missioner er en underholdende film for dem der godt kan lide spionfilm. Plottet er unikt og der er blevet tænkt i helt nye baner i forhold til spionage, som man ikke helt har set før. Filmens to hovedroller har et anspændt forhold til hinanden, som primært er underlagt af humor, men også en dybere mening af at man må arbejde sammen og på den måde bliver stærkere. Filmens hastighed er hurtig, og der bliver hele tiden leveret humor til den igangværende scene, hvilket er fint da der sker meget i filmen, og man ikke føler man bliver forpustet af filmen går så hurtigt. Dog virker det som om der kunne sagtens være mere fokus på skurken Killian. Vi ved ikke hvad hans motiver er, vi ved bare, han er ond og har cyborg lignende træk. I en spion film er der ofte mere fokus på skurken, og hvilken trussel han eller hun er, men selv våbenhandleren Kimura kan ikke fortælle hvem Killian er. Spioner på Missioner fokuserer mest på, at Lance skal blive menneske igen, og så sker der lidt ondskab undervejs som Lane og Walter lige skal håndtere.

3 ud af 6
 
 
  
Gå: tilbage - op
Opdateret tirsdag, 07 juli 2020 16:35:44