HJEM
DSB Gods' DanLink
Filmanmeldelser
Havet og Omegn
Interview & artikler
Runabåden "Snarken"
COP15 & the Movies"

JERNBANER
EMD/GM Maskiner
Sporvogne & Busser
Tog i remisen
Gæstebilleder
Lokschuppen
Rayton's Trains
Udenlandske tog
74 | 80 | 81 | 87

DSB CLASSIC
DSB Gods' DanLink
GM Togmaskiner
Lyntog Litra MA
DSB Driftsmateriel
S-tog & Bybane
Jernbanefærger

EN SLAGS NYHEDER
• 2020 | 2019 | 2018
2017 | 2016 | 2015
2014 | 2013 |
• Arkiv: 1990-2012
• Arkiv:
1900-1989

BIBLIOTEK
refleksivledelse.dk
biografmuseet.dk
in70mm.com
youtube.com
 
 
 

Extracts and longer parts of hauerslev.com may only be reprinted with the written permission from the editor.
Copyright © 1800 - 2070. All rights reserved.
 

Paranormal Activity 4
Hauerslev.com's Filmanmeldelser

Tilbage til forsiden
Skrevet: Thomas Hauerslev Dato: 03.03.2013
HOLLYWOOD, Californien (den 18. december 2012) – Den globale gysersensation, der har tryllebundet fans over hele verden, fortsætter med at skræmme sit publikum med den fjerde film i serien, PARANORMAL ACTIVITY 4, der debuterer på Blu-ray og dvd den 26. februar 2013. PARANORMAL ACTIVITY 4 er en fortsættelse af den chokerende historie om den besatte Katie og hendes nevø Hunter samt en ny familie, der pludselig oplever uhyggelige og dødsensfarlige begivenheder.

PARANORMAL ACTIVITY 4 på Blu-ray og dvd indeholder både biografversionen af filmen og den udvidede udgave – samt ”fundne klip” med næsten 30 minutters ikke tidligere viste optagelser.

Blu-ray:
Den originale biografversion af filmen (HD)
Ucensureret udgave af filmen (HD)
Fundne klip – næsten 30 minutters ikke tidligere viste optagelser
 
Læs mere her:

Hauerslev.com's Filmanmeldelser

Internet link:

Rotten Tomatoes
Paranormalmovie
Facebook
IMAX

 

Anmeldelse

 
"Paranormal Activity 4" handler om en lille familie, far og mor og børn. En teenage datter og hendes lillebror. I huset overfor, på den stille villavej flytter en familie ind. Den nye dreng i dette hus opfører sig underligt, og kommer på besøg hos den lille familie. Teenage datterens ven, chatter med pigen, og gradvist "stalker" han hende via computerens web-cam. I den forbindelse opdager han, at drengen vandrer rundt i deres hus og lægger sig op teeange pigen om natten. Det syntes hun selvfølgelig er klamt, og de beslutter sig for at at bruge alle husets web-cams for at finde ud af hvad der er "galt" med drengen.

Så går den vilde "jagt" ellers på at overbevise forældrene om, at der er noget galt. Og det er ikke ligetil i det trygge hjemmemiljø hvor filmen er henlagt. Hvad kan dog gå galt her?

Med rituelle filmrumlelyde når "noget" nærmer sig, er man ikke i tvivl om at "nu sker der noget". Desværre sker der ikke noget de første 60 minutter, bortset fra et par enkelte gange hvor gåsehuden kommer frem, og man bliver forskrækket.

Det er sjove latterlige øjeblikke hvor man tænker, "nu tager badekarret ham" - og ganske rigtigt. Knægten suges ned i badekarret i et godt stykke tid, og dukker op igen, fuldstændigt forvandlet, og tror han er en anden person. Men ellers er der ikke meget at grine af i "Paranormal Activity 4". Det bliver aldrig uhyggeligt, og det bliver aldrig rigtigt sjovt.

Det bliver aldrig nogen overbevisende handling, og man har ingen rigtig sympati for de medvirkende. Der er rigeligt med referancer til "Ghostbusters" ("We are ready to believe you" & ZUUUUL!), "Poltergeist" (Stole der flytter sig, bolde osv) og "Ondskabens Hotel" (usynlige venner, og lange tracking optagelser).

Det hele ender med, at det viser sig at være en zombiefilm, men på det tidspunkt var jeg ærlig talt ret ligeglad. Det er ikke nogen god film - se i stedet "Ghostbusters", "Poltergeist" eller  "Ondskabens Hotel".
 
 
Dansk titel: Paranormal Activity 4
Original titel:
Paranormal Activity 4
Hovedroller:
Kathryn Newton, Katie Featherston, Matt Shively, Sprague Grayden, Stephen Dunham
Instruktør: Henry Joost & Ariel Schulman
Manuskript:
Christopher Landon
Redigering:
Gregory Plotkin
Fotograf: Doug Emmett
Musik:
- 
Trivia:
Filmen havde oprindelig i premiere i IMAX 3D i de store byer rundt om i verdenen, dog ikke i Danmark, hvor vi måtte nøjes med stabdard versionen.
Biografpremiere: 17.10.2013
Bluray premiere:
26.02.2013
Spilletid: 1:28
Filmformat:
1,85:1
Lydformat:
 1080p high definition med engelsk 5.1 DTS-HD Master Audio, fransk 5.1 Dolby Digital, tysk 5.1 Dolby Digital, italiensk 5.1 Dolby Digital og engelsk audio description for synshæmmede samt undertekster på dansk, finsk, norsk og svensk.
Filmselskab:
Paramount Pictures
 
   
 

Kinomaskinerne

 


1 DP70 maskine ud af 6, for det faktum at Industrial Light and Magic havde lavet special effects.
 
 
   
Gå: tilbage - op
Opdateret søndag, 21 juli 2019 13:58:08