HJEM
DSB Gods' DanLink
Filmanmeldelser
Havet og Omegn
Interview & artikler
Runabåden "Snarken"
COP15 & the Movies"

JERNBANER
EMD/GM Maskiner
Sporvogne & Busser
Tog i remisen
Gæstebilleder
Lokschuppen
Rayton's Trains
Udenlandske tog
74 | 80 | 81 | 87

DSB CLASSIC
DSB Gods' DanLink
GM Togmaskiner
Lyntog Litra MA
DSB Driftsmateriel
S-tog & Bybane
Jernbanefærger

EN SLAGS NYHEDER
• 2020 | 2019 | 2018
2017 | 2016 | 2015
2014 | 2013 |
• Arkiv: 1990-2012
• Arkiv:
1900-1989

BIBLIOTEK
refleksivledelse.dk
biografmuseet.dk
in70mm.com
youtube.com
 
 
 

Extracts and longer parts of hauerslev.com may only be reprinted with the written permission from the editor.
Copyright © 1800 - 2070. All rights reserved.
 

Madagascar 3: Efterlyst i hele Europa
Hauerslev.com's Filmanmeldelser

Tilbage til forsiden
Skrevet: Maria Hauerslev Dato: 02.12.2012
Udlånt af Paramount Pictures

København, 26. november 2012 - Fyldt med humor og eventyr kommer nu DreamWorks Animation SKG, Inc.’s hylende morsomme biografhit "Madagascar 3: Efterlyst i hele Europa" på Blu-ray, Blu-ray 3D™ og DVD den 11. december.

"Madagascar 3: Efterlyst i hele Europa", har indspillet over 500 mio. dollars i biograferne verden over og overhalet forgængerne i de amerikanske biografer med over 210 mio. dollars i billetindtægt.

De skønne figurer er tilbage i deres sjoveste eventyr nogensinde! Alex, Marty, Melman og Gloria er på flugt gennem Europa i dette vildt underholdende og hylende morsomme eventyr. Den berømmelsessyge Kong Julien og de kommanderende pingviner springer med på vognen, der viser sig at tilhøre et omrejsende cirkus, for at slippe væk fra chefen for veterinærmyndighederne, Dubois. En skør film fuld af højtflyvende action og farverige karakterer, der er elsket af alle.

Af stjerneskuespillere, der lægger stemmer til, kan blandt andre nævnes Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Sacha Baron Cohen, Cedric the Entertainer, Martin Short, Bryan Cranston, Jessica Chastain og Frances McDormand. Madagascar 3: Efterlyst i hele Europa, er simpelthen hylende morsom underholdning for hele familien.
 
Læs mere her:

Hauerslev.com's Filmanmeldelser

Internet link:
 

Halvanden times god underholdning

 
Udlånt af Paramount Pictures

"Madagascar 3: Efterlyst i hele Europa" – lang titel til en halvanden times god underholdning. Den første film var herlig, efterfølgeren var fantastisk og den tredje følger rigtig godt efter med det nye eventyr, igennem Afrika og hele vejen tilbage til Zoo som de fire venner forlod i den første film. Instruktørerne til filmen har fanget rejsen igennem Europa ufatteligt godt og der bliver givet masser af liv med de mange farver når vennerne, Alex (Ben Stiller), Marty (Chris Rock), Melman (David Schwimmer) og Gloria (Jada Pinkett Smith) finder det omrejsende Cirkus, som de snart bliver en del af, sammen med pingvinerne og lemurerne, Kong Julian (Sacha Baron Cohen), Maurice (Cedric the Entertainer) og Mort (Andy Richter).

Vennerne får hjælp af de tre cirkusdyr, den russiske tiger Vitaly (Bryan Cranston), den russiske jaguar Gia (Jessica Chastain) og den utrættelige italienske søløve Stefano (Martin Short). Man mærker hurtigt de tre forskelligheder og personer med de herlige accenter de får bragt til live og den dejlige humor de to af dem besidder.
 
 
Udlånt af Paramount Pictures

Tigeren Vitaly har en meget speciel rolle i filmen og han er svær ikke at være lidt bange for, sådan som han ter sig, men selvfølgelig er der en baggrund som hurtigt bliver redet ud og cirkusset kan fortsætte og starte om igen. Gia vil bare gerne føle noget nyt ved cirkusset og Stefano har en gennemsnitlig IQ, eller måske lidt over.

Filmen er meget af tiden intens, men man kan alligevel ikke lade være med at grine og nyde historien om Captain Chantel DuBois (Frances McDormand) der som den bedste og øverst kommanderende indenfor dyrekontrollen i Monte Carlo. Hendes imponerende surrealistiske evner der når en sporhund til tænderne er hylende morsom, når man ser hendes skills når hun vil fange Alex. Hun er fantastisk lavet og fundet på, med sine markante udtryk, faste blik, og konstante franske personlighed – må ærligt sige at jeg faldt på gulvet af grin over hendes version af Je ne regrette rien af Edith Piaf.

Og pingvinerne, som nu har fået deres eget TV-show på Ramasjang og Nickelodeon, er tilbage med aberne og masser af gode planer til at sabotere deres forfølgere, som Captain Chantal DuBois. De fire små pingviner bliver man aldrig trætte af og hvis de ikke havde været med ville filmen ikke have været så sjov som den er.
 
 
Udlånt af Paramount Pictures

Hans Zimmer laver endnu et glimrende og herligt majestætisk score til filmen, med masser af herlige sange som mange fra filmholdet er kommet op med, bl.a. Fireworks af Katy Perry, We No Speak Americano af Yolander Be Cool og den herlige sang der KENDETEGNER Madagascar filmene: I Like to Move it, denne gang sunget af Chris Rock og Sacha Baron Cohen.

Sammen danner alle filmene en ud-og-hjem fortælling, og selvom man savner det man havde først – vennernes liv i Zoo – finder de det der er endnu bedre. Man ved de aldrig vender rigtig hjem, for man ser de fires udviklinger og finder kærlighed og et endnu tættere venskab ikke bare med hinanden men med flere. Ens hjem bliver hos dem man elsker, det sted der er rart – og heldigvis er det lige hvad de finder. "Madagascar 3: Efterlyst i hele Europa" er en rigtig feel-good film for børn, og enkelte voksne med det barnlige hjerte på det rette sted.
 
 
Instruktør: Eric Darnell, Tom McGrath & Conrad Vernon
Skuespiller: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith og Sacha Baron Cohen
 
Musik: Hans Zimmer
Længde: 1t 33min.
Format: 1.85:1
Release: 9. december 2012
   
 

Maria's Anmeldelse

 


4 DP70 maskiner ud af 6.
 
 
   
Gå: tilbage - op
Opdateret søndag, 21 juli 2019 13:58:07