HJEM
DSB Gods' DanLink
Filmanmeldelser
Havet og Omegn
Interview & artikler
Runabåden "Snarken"
COP15 & the Movies"

JERNBANER
EMD/GM Maskiner
Sporvogne & Busser
Tog i remisen
Gæstebilleder
Lokschuppen
Rayton's Trains
Udenlandske tog
74 | 80 | 81 | 87

DSB CLASSIC
DSB Gods' DanLink
GM Togmaskiner
Lyntog Litra MA
DSB Driftsmateriel
S-tog & Bybane
Jernbanefærger

EN SLAGS NYHEDER
• 2020 | 2019 | 2018
2017 | 2016 | 2015
2014 | 2013 |
• Arkiv: 1990-2012
• Arkiv:
1900-1989

BIBLIOTEK
refleksivledelse.dk
biografmuseet.dk
in70mm.com
youtube.com
 
 
 

Extracts and longer parts of hauerslev.com may only be reprinted with the written permission from the editor.
Copyright © 1800 - 2070. All rights reserved.
 

Kingsman: The Golden Circle
Hauerslev.com's Filmanmeldelser

Tilbage til forsiden
Skrevet: Maria Hauerslev Dato: 18.02.2018
Udlånt af 20th Century Fox

Kingsman: The Golden Circle instrueret af Matthew Vaughn med Taron Egerton i den dominerende hovedrolle udgives på Bluray den 8. februar 2018.

London et år senere siden sidste film, møder Eggsy (Taron Egerton) allerede en tidligere fjende fra begyndelsen, som trækker ham ind i mysteriet om et mystisk narkokartel, men jo mere han blander sig jo mere fare udsættes organisationen Kingsmen for. Med hovedkvarteret nedlagt og agenter sat ud af spillet må Eggsy og Merlin (Mark Strong) søge hjælp hos deres kollegaer Statesmen i Amerika.

Men det er ikke kun kollegaerne der befinder sig oversøisk. Denne gang skal vi helt til Cambodias bjerge, hvor Poppy har slået sig ned med sit lille Americana narkokartel i en gammel ruin. Hendes mål, at legalisere stoffer i hele verdenen.

Matthew Vaughn er i den grad kommet tilbage med endnu en underholdende samt spændingsfyldt actionfilm. Man kan godt mærke filmen har en mindre undertone af at der mangler noget, eller rettere sagt nogen. Harry Hart (Colin Firth) stillede træskoene i forrige film, men ved hjælp af sci-fi teknologi har Statesmen bragt ham tilbage, med den effekt at han har fået hukommelsestab. Man sidder i spænding hvordan Merlin, i samarbejde med Ginger Ale (Halle Berry), prøver at bringe den gamle Harry Hart tilbage i spillet.

Men indtil da bliver der kompenseret med masser af humor, og introduktion af nye ansigter, som Channing Tatum, Pedro Pascal, Jeff Bridges og ingen anden end Elton John i flotte fjerboaer og glitter kostumer! Man føler virkelig man har vundet i lotto med de ansigter der er med, fordi det løfter sandelig filmens værdi, at det er et hold af talentfulde skuespillere der brænder for at være en del af dette univers.

Filmen fyldes med vilde kampscener, som fra første film, der meget hurtigt får pulsen op og køre. Der er humor, der kommer fra den tegneserie-agtige stil som filmens historie originalt stammer fra, og fordi Kingsmen har dannet sit eget brand er det værdi som giver Kingsmen 2 lov til at fortsætte de vilde scener.
 
Læs mere her:

Hauerslev.com's Filmanmeldelser

Internet link:


 

Min Vurdering

 


5 DP70 maskiner ud af 6.

 
 
Udlånt af 20th Century Fox

Udover at skulle besejre den ondsindede Poppy, kæmper Eggsy også for at få sit kærlighedsliv til at fungere sammen med den svenske prinsesse Tilde (Hanna Alström). Forholdet startede i forrige film og fortsætter meget fint og roligt her i film nummer 2, hvor Eggsy bl.a. møder svigerforældrene, selvom forholdet mellem en agent og prinsesse er rimelig episk og på ingen må stille og roligt.

Efter et skænderi mellem dem bliver fighten pludselig mere end personlig, da Tilde bliver ramt af det blå eksem, men som hver tegneseriehelt redder han dagen, Tilde bliver reddet fra døden og de bliver gift til sidst.

Kingsman The Golden Circles billede står kanon skarpt. Man kan pause og se tydelige skarpe detaljer rundt omkring i billedet selv. Det er imponerende flot filmet og den tilsatte CGI er meget imponerende lavet og tilsat til de mange finesser.

Lyden halter desværre lidt. Soundtracket starter ud meget energisk, så man virkelig føler sig klar til at se hvad Matthew Vaughn har fundet på denne gang, men det øjeblik dialogen kommer i spil er det næsten svært at høre hvad der bliver sagt og man er nød til at skrue op for lyden, men da bliver soundtracket for højt til at holde ud.
 
 
Udlånt af 20th Century Fox

Bonusmateriale
• Kingsman: Inside the Golden Circle
• Black Cab Chaos: Anatomy of a Killer Chase
• Kingsman Archives

Der er masser af forskellige materialer man kan bruge flere timer på, hvis man skulle gå hen og kede sig. Der er masser af indslag fra skuespillere og instruktør, hvordan de forskellige kulisser er blevet bygget, hvordan soundtracket er blevet til og ikke mindst, hvordan Matthew Vaughn er kommet op med de nye karakterer, som Poppy.

Konklusion

Filmfortsættelser er på ingen måde lette at lave, men det lader til at Matthew Vaughn har fundet den rette opskrift, for han har bragt Eggsy og Harry Hart tilbage på lærredet i mega badass stil! Kingsmen The Golden Circle har i den grad båret historien godt videre til en mulig fortsættelse, men om det sker vides ikke. Fortællingen er fint varieret og bliver ikke langtrukken på noget tidspunkt, man føler sig godt underholdt fra start til slut.
 
 
   
Gå: tilbage - op
Opdateret søndag, 21 juli 2019 13:58:07