HJEM
DSB Gods' DanLink
Filmanmeldelser
Havet og Omegn
Interview & artikler
Runabåden "Snarken"
COP15 & the Movies"

JERNBANER
EMD/GM Maskiner
Sporvogne & Busser
Tog i remisen
Gæstebilleder
Lokschuppen
Rayton's Trains
Udenlandske tog
74 | 80 | 81 | 87

DSB CLASSIC
DSB Gods' DanLink
GM Togmaskiner
Lyntog Litra MA
DSB Driftsmateriel
S-tog & Bybane
Jernbanefærger

EN SLAGS NYHEDER
• 2020 | 2019 | 2018
2017 | 2016 | 2015
2014 | 2013 |
• Arkiv: 1990-2012
• Arkiv:
1900-1989

BIBLIOTEK
refleksivledelse.dk
biografmuseet.dk
in70mm.com
youtube.com
 
 
 

Extracts and longer parts of hauerslev.com may only be reprinted with the written permission from the editor.
Copyright © 1800 - 2070. All rights reserved.
 

Ghost in the Shell
Hauerslev.com's Filmanmeldelser

Tilbage til forsiden
Skrevet: Maria Hauerslev Dato: 12.08.2017
Udlånt af Paramount Pictures

Blændende rejse med Ghost in the Shell

Oplev Pilou Asbæk i den visuelt fantastiske film Ghost in the Shell fra 10. august 2017. Pilou Asbæk har en fremtræden rolle i denne science fiction tegneserie-til-film transformation. Major (Scarlet Johansson) var en elitesoldat der kom ud for en alvorlig ulykke - hendes hjerne kunne reddes, mens kroppen nu er den nyeste cyborg teknologi. Hun er mest maskine og arbejder for en organisation der kun har ét mål - at stoppe verdens værste og ekstremist forbrydere. Specielt de ekstremister der mener, at den teknologi der har sikret Majors overlevelse skal stoppes.

Kuze er den værste af dem alle. En ekstremist forbryder, der ønsker at stoppe den teknologiske udvikling. Da det endeligt lykkedes Major at stå ansigt til ansigt med Kuze, må hun stille spørgsmål ved hendes egen eksistens og sande hun har mere tilfælles med Kuze, end hun er præget til at bryde sig om…

Major: “They created me. But they can not control me!”

Ghost in the Shell er instrueret af Rupert Sanders. Ham og hans hold er med til at sikre en fængslende historie, godt skuespil og ikke mindst fantastiske og innovative special effekter. Det er Moving Picture Company, som har hjulpet Rupert Sanders med at realisere effekterne i hans vision af Majors verden. Moving Picture Company har vundet et stort antal priser - heriblandt flere Academy Oscars.

Oplev danske Pilou Asbæk i rollen som Batou i denne blændende flotte film. Det er anden gang han spiller gang sammen med Scarlett Johansson. Første gang man så de to sammen på lærredet, var i filmen Lucy fra 2014.
 
Læs mere her:

Hauerslev.com's Filmanmeldelser

Internet link:


 

Min Vurdering

 


4 DP70 maskiner ud af 6.

 
 
Udlånt af 20th Century Fox

”Ghost in the Shell" med Scarlett Johansson i den dominerende hovedrolle udgives på Bluray den 10. august 2017.

I en fjern fremtid, hvor mennesker bliver mekanisk opdateret, er Major (Scarlett Johansson) blevet reddet fra en ulykke der gør hende den første til sin slags med sin hjerne i en nybygget kunstig krop, der skal bekæmpe cyberkriminalitet.

Major finder ud af hendes glitches ikke bare er almindelige tekniske glitches, men minder fra en tid hun ikke kan huske, giver først mening til allersidst i filmen og hun påtager sig identiteten Motoko for at være sammen med sin mor. Det betyder for karakteren at hendes ensomhed formindskes og hun har en familie som er en nærhed hun har ønsket siden hun ’vågnede’ som Major.

Billedet står fuldstændig skarpt og man bliver imponeret af alle detaljerne der er i det enkelte billede. Der opleves mange panoreringer oppefra, vi ser byen oppefra og vi ser Major stå på tage klar til at infiltrerer bygningen, og detaljerne er super skarpe!

 
 
Udlånt af 20th Century Fox

De mange 3D-reklamer der optræder i byen har nået et helt nyt level indenfor digitalisering og fremvisning og viser os en sand sci-fi fremtid indenfor offentlig reklamering.

Lorne Balfe og Clint Mansell har sammen skabt soundtracket til Ghost in the Shell, der sparker røv med et sandt scifi soundtrack.

BluRay leveres med 1 disk, der er ikke noget papirindlæg. Der er følgende bonus materiale:

• Hard-wired Humanity: Making Ghost in the Shell
• Section 9: Cyber Defenders
• Man & Machine: The Ghost Philosophy

Bonus materialet er fint sammensat af bag kameraet og hvordan de forskellige scener er blevet skabt.

Konklusion

Ghost in the Shell er på trods af kulturel miscasting i sidste ende en flot film der i sig selv er kunstværdigt opsat. Scarlett Johansson sparker endnu engang røv i hovedrollen, som hun tidligere har vist i film som LUCY og Avengers-franchisen, at være kvinde er badass og man får i den grad noget for pengene.
 
 
   
Gå: tilbage - op
Opdateret søndag, 21 juli 2019 13:58:06