HJEM
DSB Gods' DanLink
Filmanmeldelser
Havet og Omegn
Interview & artikler
Runabåden "Snarken"
COP15 & the Movies"

JERNBANER
EMD/GM Maskiner
Sporvogne & Busser
Tog i remisen
Gæstebilleder
Lokschuppen
Rayton's Trains
Udenlandske tog
74 | 80 | 81 | 87

DSB CLASSIC
DSB Gods' DanLink
GM Togmaskiner
Lyntog Litra MA
DSB Driftsmateriel
S-tog & Bybane
Jernbanefærger

EN SLAGS NYHEDER
• 2020 | 2019 | 2018
2017 | 2016 | 2015
2014 | 2013 |
• Arkiv: 1990-2012
• Arkiv:
1900-1989

BIBLIOTEK
refleksivledelse.dk
biografmuseet.dk
in70mm.com
youtube.com
 
 
 

Extracts and longer parts of hauerslev.com may only be reprinted with the written permission from the editor.
Copyright © 1800 - 2070. All rights reserved.
 

Brave for PS3
Hauerslev.com's Filmanmeldelser

Tilbage til forsiden
Skrevet: Maria Hauerslev Dato: 11.09.2012
Udlånt af Disney

Selve spillet er det typiske Disney og ideelle spil jeg har set længe (der snakkes pænt, ingen bandeord – det er jo disney-verden og dér kan ikke bandes!). Jeg sagde ja til at prøve det af, eftersom jeg syntes at filmen så ret så nice ud, det må jeg da bare prøve, men eftersom jeg ikke rigtig tænker over at det her måske ligner alle deres andre spil lige så meget, blev jeg ret negativt overrasket over spillet.

Man springer ret hurtigt ind i selve handlingen, man følger efter en bjørn, uden rigtig at vide hvorfor, indtil selve banen er overstået og SÅ kommer forklaringen på hvorfor man har jagtet den her bjørn. Mens man sidder og spiller kommer der flere notitser om at det er Merida’s mor, som uheldigvis er blevet forvandlet til en bjørn – ligesom hendes små brødre, der ved et uheld også har spist af den samme forheksede kage, som deres mor.
 
Læs mere her:

Hauerslev.com's Filmanmeldelser

Internet link:
 
Udlånt af Disney

Merida får hjælp af historiens heks, nærmere sagt fortalt hvordan hun kan redde sin mor (og brødre). Som spiller skal vi føre Merida igennem 8 forskellige forbandet verdener, forbandet af den endnu større bjørn: Mor’du! Og i løbet af de 4 første verdener skal du samle de 4 elementers amuletter amuletter (jord, ild, luft, vand), så du kan forhindre dine fjender i at afskære dig vejen for at triumfere. Man bliver mødt af forbandede ulve, sten-vildsvin, træmænd, og bizarre flagermus-væsner der hver i sær har én svaghed for at af de fire elementer.

Efter de 4 første baner bliver det alt for hurtigt ensformigt, og man gider ikke rigtig spille videre.

Spillet er blevet vurderet til 12 år og opefter (i Danmark), men som 12 årig mister man hurtigt interessen for det samme mønster, af spillet 8 baner igennem. Det er vurderet for højt, selv en 7 årig ville kunne underholde sig selv, og man kan justere sværhedsgraden fra Let til Modig.
 
 
Udlånt af Disney

Mens man spiller spillet mindes man (måske) hvordan det var at spille "Bjørne Brødre", "Ratatouille" og "Toy Story", for meget af spillet minder utroligt meget om hinanden, selvom i spillet "Modig" ("Brave"), har man ikke den egen frihed til at justere på kameravinklen, og der er optil flere gange, hvor man næsten ikke kan se Merida fordi kameraet zoomer alt for meget ud, hvilket er ret så synd.

Man kan heller ikke ændre sproget, selvom der står med flere forskellige sprog uden på coveret, er dette også en lidt sørgelig ting, som ikke kan ændres.

Genre: Action, eventyr
 
 

Maria's Anmeldelse

 


2 DP70 maskiner ud af 6, fordi
det bliver alt for langtrukken og ensformigt, at det keder spilleren ret hurtigt.
 
 
   
Gå: tilbage - op
Opdateret søndag, 21 juli 2019 13:58:05